Agenda
Voor verdere informatie over de cursussen kunt u bellen met het volgende nummer 0623456283. Als u zich direct wilt inschrijven voor een cursus kunt u een mailtje sturen naar of het contactformulier invullen.
Start nieuwe cursus SPEUREN vijf lessen om de twee weken!
Woensdagavond 20.00
Woensdagmiddag 13.30
Zaterdagochtend 10.00
Zaterdagochtend 11.00
Zaterdagmiddag 13.00

Start nieuwe Vervolgcursus met SPEUREN en Gehoorzaamheidstraining: instroomgroepen
Zaterdagochtend tien(speuren) en twaalf uur(obedience 1 keer in de twee weken).NU OOK OP WOENSDAGAVOND 20.00 VERVOLG-GEHOORZAAMHEIDSTRAINING Locatie Henri Dunantpark.

Start nieuwe Puppy/basiscursussen:
Zaterdagochtend 21 Oktober om 11.00. Locatie Henri Dunantpark in Eindhoven.

Zaterdagochtend 11 November om 10.00. Locatie Henri Dunantpark in Eindhoven.

Sociale wandeling
Heb jij een hond die niet goed met andere honden kan, uitvalt aan de lijn, snel opgewonden is of ander gedrag vertoont waar jij inzicht in wil krijgen? Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jullie. In vijf lessen met maximaal vier honden per groep gaan we jullie handvatten aanreiken en oefenen zodat je in je dagelijks leven je hond beter kan begeleiden. Ook is deze cursus zeer leuk en leerzaam voor baasjes met sociale honden. Start Woensdagmiddag 15 November om 13.30 en donderdagavond 2 November om 19.00. Aanmelden kan via bovenstaand emailadres.

Proefles Speuren!
Op woensdagavond 20.00 eens in de twee weken kan je kennis maken met Speuren met je hond. De beginselen van het speuren worden je uitgelegd en je hond gaat een aantal spoortjes uitlopen. De kosten van deze proefles zijn 15 euro.

Bosles
Zondagmiddag 22 Oktober is er weer een bosles in het Schuttersbos in Eindhoven.
Vanuit het floraplein (Leenderweg) gaat u richting Floralaan Oost bij de stoplichten gaat u rechtsaf het Rendierveld in. Aan het einde kunt u parkeren bij de bossen.
Om 13.00 is de bosles voor hele kleine puppy's!
Om half twee is de bosles voor de kleine puppy's, kleine jonge en volwassen hondjes!
Om twee uur start de bosles voor grote puppy's, jonge honden en volwassen honden!