Hondenuitlaatservice
Als een goede wandeling tot het dagelijks patroon van je beste kameraad hoort, heb je een tevreden hond! De Hondenuitlaatservice van Dogcollege rijdt in Eindhoven Zuid.
Als we willen dat onze viervoeters goed in hun vel zitten, dan is naast een goede opvoeding, mentale stimulatie een gezonde dosis beweging zeker zo belangrijk. Maar in de dagelijkse praktijk komt het daar helaas niet altijd van. Het kan zijn dat u door een drukke baan, ziekte en/of kleine kinderen niet toekomt om de park of boswandeling te maken waar onze blaffende vriendjes zo'n behoefte aan hebben.

De hondenuitlaatservice van Dogcollege kan uitkomst bieden.

We maken een ontspannen wandeling van ruim een uur met een vrolijke groep honden. Omdat de honden sociaal zijn, zal een nieuwe hond zich sneller op zijn gemak voelen. Ook een oudere hond is uiteraard geschikt om mee te gaan en Pups kunnen mee in onderling overleg.

Dogcollege Hondenuitlaatservice staat voor kleinschaligheid, aandacht en veiligheid. Er wordt een vrolijke, stevige wandeling gemaakt met uw hond.

Na een intake bij u thuis zullen we samen bekijken of de hondenuitlaatservice iets is voor uw hond. U kunt op Facebook een kijkje nemen hoe de honden genieten van de wandeling.