Agenda

Voor verdere informatie over de cursussen kun je bellen met het volgende nummer 06-23456283. Als je je direct wilt inschrijven voor een cursus kun je een mailtje sturen naar  of het contactformulier invullen.
 
Start nieuwe cursus SPEUREN vijf lessen!
Er zijn wekelijks diverse groepen voor het Speuren. Vraag via email of telefoon wat de mogelijkheden zijn.
Een groep bestaat maximaal uit twee personen.en duurt een half uur.
Privelessen en lessen voor twee personen(vrienden) behoort ook tot het aanbod. Prijs op aanvraag.

Start nieuwe Vervolgcursus met SPEUREN:
Instroomgroepen
Zaterdagochtend 11.00 Speuren en Gehoorzaamheid. Locatie Nuenen
en zondag om 12.00.

Start nieuwe puppy/basiscursussen:
Eerst volgende groepscursus Puppy's:
Zaterdag 3 September om 9.00 in Nuenen
Zondag 4 September om 10.00 in Nuenen
Zaterdag 10 September om 10.00 in Nuenen
Zondag 18 September om 11.00 in Nuenen

Proefles Speuren!
TIjdens een proefles kan je kennis maken met Speuren met je hond. De beginselen van het speuren worden je uitgelegd en je hond gaat een aantal spoortjes uitlopen. De kosten van deze proefles zijn 15 euro. Voor informatie bel met het bekende nummer.

Loslooples!  
De volgende loslooples is  zondag 2 Oktober in het Schuttersbos in Eindhoven. 
Vanuit het floraplein (Leenderweg) ga je richting Floralaan Oost, bij de stoplichten ga je rechtsaf het Rendierveld in. Aan het einde kun je parkeren bij de bossen.
Om 13.00 uur is de bosles voor hele kleine puppy's!
Om 13.30 uur is de bosles voor de kleine puppy's, kleine jonge en volwassen hondjes!
Om 14.00 uur start de bosles voor grote puppy's, jonge honden en volwassen honden!

Workshops

Workshops

Opstellingen met je hond!

Huisdieren opstelling; Zondag 18 September 2022

Je huisdier als spiegel van je ziel Initiatief van Ana Salve en Joyce Z. Wazirali Let wel! Deelname is zonder huisdier!

Dieren zijn net mensen. Ze hebben een ziel en hun gedrag is gevormd door hun geschiedenis. Ze zijn sensitief en worden net als mensen getriggerd door hun omgeving. Een huisdier maakt deel uit van een gezin, en heeft daardoor ook invloed op de dynamiek binnen het gezin. Andersom hebben de gezinsleden ook invloed op de dynamiek van het huisdier. Als het allemaal goed gaat, is er veel vreugde, liefde en plezier. Als het huisdier niet lekker in zijn vel zit, en je kunt er geen vinger op leggen, dan kun je door middel van huisdieren opstellingen onderzoeken wat er aan de hand is. Het kan ook zijn dat je nieuwsgierig bent om op zielsniveau met je huisdier te communiceren. Een huisdier kan ook een steun en toeverlaat zijn en troost bieden. Bij verlies van het huisdier kan er bij de baas een gevoel van gemis of leegte achterblijven. Als dat gevoel lang blijft, is het zeker de moeite waard om te onderzoeken wat er uit eigen verleden is getriggerd.

Onder begeleiding ontvouwt zich een situatie waardoor de opstelling in beweging komt en een ieder zijn/haar juiste plek binnen het systeem (her)vindt. Door woorden te laten uitspreken bij het nieuwe beeld, ontstaat er ook een andere ervaring: soms groeit er aanvaarding met hoe het is, vaak kan er een nieuwe ingang gevonden worden om persoonlijke moeilijkheden tot een “oplossing” te brengen.

Voor wie en wanneer kunnen opstellingen voor (huis)dieren werken?
Als je huisdier niet lekker in zijn vel zit, of vreemd gedrag vertoont, en je kunt er de vinger niet op leggen. - Bij verlies van je huisdier als een gevoel van gemis of leegte langdurig achterblijft. - Bij gedragsproblemen, chronisch lichamelijke klachten, psychische en emotionele stoornissen, waaronder eetstoornissen, depressies, angsten, etc.. - Oprechte belangstelling naar trauma’s uit het verleden. - Als het wel goed gaat en je nieuwsgierig bent om op zielsniveau met je huisdier te communiceren.

Wat kun je daarmee bereiken?
Voor de deelnemers zijn er meerdere effecten: Het uitwerken van (een deel van) de dynamiek binnen hun gezin, kan de helende stroom van liefde weer voelbaar maken die aan de basis van het leven ligt. Het zien en mee-ervaren van opstellingen van mede groepsleden is een verrijkende en verreikende ervaring door het uitbreidende inzicht in de werking van systemen. Als plaatsvervanger in een opstelling ervaart men gevoelens en lijfsensatie vanuit een totaal andere context, waardoor de ruimte voor eigen gevoelens en ervaringen wordt vergroot.

Tijd en locatie:
Zondag 18 September 2022 Aanvang : 10.00 uur Einde : 16.00 uur Locatie : Eindhoven Noord Kosten: € 85,- (incl. btw) per persoon inclusief koffie, thee, water, koekjes, fruit en een vegetarische soep Aanmelden: of 06-5 13 14 369 (minimum aantal deelnemers: 4)

Stiltewandeling met je hond!

 

Stiltewandelingen zijn er weer in het voorjaar!

Voorafgaande aan de wandeling krijg je informatie over hondentaal, meditatie en rust, herkenning stress bij je hond en ga je ervaren wat een hond echt leuk vindt tijdens het wandelen! Daarna gaan we in stilte een wandeling maken waarbij jij in vol contact bent, zonder te praten, met je hond. Wil jij deze manier van wandelen ervaren geef je dan op via locatie op een mooie plek in Eindhoven. Bijdrage 30 euro. Deze workshop wordt in het voorjaar weer aangeboden.

 

Tarieven

Cursussen

 
Privéles (bijvoorbeeld voor Wandelen zonder trekken, Speuren, Hersenspelletjes) € 55,-- per les excl. reiskosten
Privécursus 5 lessen (Puppy, basis, traject gedragstherapie) € 250,- per 5 lessen excl. reiskosten
Groepslessen Puppy/basis
Groepslessen Vervolg 
€ 145,-- per 8  groepslessen (met een speurles en loslooples) en 4 onlinelessen.


€ 145,-- per 5 groepslessen(gehoorzaamheid), 3 speurlessen en 3 onlinelessen.
 
 
Speuren vijf lessen 
 
€ 100,-- per 5 lessen
 


 

Consult Gedragsproblematiek

 
Per consult € 95,-- excl. reiskosten
Vervolgconsult € 55,--  

Betalingsvoorwaarden

De betaling geschiedt via de bank of contant binnen 14 dagen na factuurdatum. Restitutie van reeds betaalde facturen is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om voor hetzelfde bedrag een andere dienst af te nemen!